Foto verkoopcommunicatie Heijmans' Duineveld

Exclusieve verkoopcommunicatie voor Heijmans

Regelmatig zijn wij betrokken  bij de gebieds- en verkoopcommunicatie rondom nieuwbouwprojecten. Zo ook voor Heijmans. Zo schreven wij uiteenlopende teksten voor project Duineveld in Noordwijk aan Zee.  Onder het motto ‘seaside living’ brachten wij het exclusieve woongenot in dit hoogwaardige project onder woorden.

Nieuwbouwproject

Duineveld is een exclusieve ontwikkeling pal achter de duinen in Noordwijk aan Zee. Een schitterende locatie met eindeloze vergezichten, ruisende branding en glooiende duinen. Het nieuwbouwproject biedt een ruime keuze uit exclusieve woningen: villa’s, twee-onder-één-kapwoningen, herenhuizen en appartementen. Elke woning heeft een unieke uitstraling, high end afwerking en rijke detailleringen in typisch Noordwijkse architectuur.

Wervende verkoopcommunicatie

Om die exclusiviteit gestalte te geven, schreven wij voor het project Duineveld uiteenlopende wervende teksten. Van teksten voor de website, pocket-brochure en het salesbook tot de nieuwsbrief en uitnodigingen. Stuk voor stuk met een hoog ‘seaside living’ gehalte. Zodat geïnteresseerden maar één ding willen: ‘living the beach’ in Duineveld!

 

 

 

Afscheid van onze copywriter Liane

Afscheid van onze copywriter Liane

Onze copywriter Liane gaat ons verlaten. Onder het genot van een kop thee en een heerlijke slagroom-tompouce nemen we vandaag afscheid en sluiten we een fijne periode af. Liane, bedankt voor je inzet en gefeliciteerd met je nieuwe baan!

Terugblik

Gedurende anderhalf jaar heeft Liane zich met veel plezier ingezet voor onze klanten en voor VDBTC. SEO-vriendelijke webteksten, blogs, nieuwsberichten, social media posts, brochures en advertenties… Liane manoeuvreerde soepel tussen de diverse disciplines. Ook schreef zij namens Van der Beek tekst & communicatie artikelen voor ondernemersmagazine Hét Ondernemersbelang en huurdersblad de Meerpaal van woningcorporatie Havensteder.

Nieuwe uitdaging

Per 14 juli gaat Liane aan de slag als technisch schrijver bij Flier Systems in Barendrecht. Ze gaat de benodigde documentatie verzorgen bij de glastuinbouwmachines die Flier produceert. Zoals handleidingen en service manuals. Wij wensen haar veel succes bij deze nieuwe uitdaging.

 

Wij blijven ‘open’ tijdens de zomervakantie!

Tekst of communicatieadvies nodig tijdens de zomervakantie? No problem! Wij werken de gehele zomervakantie door. Op maandag, dinsdag en donderdag staan we voor je klaar. Op woensdag en vrijdag zijn we vrij, maar wel bereikbaar voor spoedjes. Je kunt ons dan bellen op 06 30 54 18 07.

Wij wensen je een fijne zomer!

Foto Jaarverslag 2017 2018

Het jaarverslag: strakke deadline voor woningcorporaties

Nog een week, dan moeten woningcorporaties hun jaarverslag aangeleverd hebben bij de Autoriteit woningcorporaties (Aw). Het realiseren van het jaarverslag is elk jaar weer een hele opgave, en bovendien zeer tijdrovend. Volgend jaar moeten de gegevens zelfs al voor 1 mei ingeleverd zijn. Hoe haal je zo’n strakke deadline?

Ten eerste: begin zo vroeg mogelijk. Het liefst al in het verslagjaar zelf. Bepaalde teksten kun je alvast schrijven, omdat de inhoud al vaststaat. De uiteenzetting van de strategische kaders bijvoorbeeld. Of omschrijvingen van lopende projecten. Ten tweede: verzamel collega’s om je heen die jou van de juiste input kunnen voorzien. En externen die, samen met jou, van die input tot het gewenste eindproduct komen.

Strakke richtlijnen

Van der Beek tekst & communicatie heeft meerdere jaren ervaring in het opstellen van jaarverslagen. We helpen je dan ook graag bij de totstandkoming van jouw jaarverslag.  Zeker voor woningcorporaties loont dit. Zij moeten binnen een strak tijdskader en volgens strikte richtlijnen hun jaarstukken opleveren. Op basis van deze gegevens geeft de Aw een onafhankelijk oordeel over het functioneren van alle woningcorporaties. Zo kijkt de Aw of woningcorporaties voldoen aan de regels rond staatssteun, leningen, verkopen van woningen en leefbaarheid.

Tijdrovende klus

Het boven tafel krijgen van alle gewenste en verplichte informatie is een behoorlijke klus. Denk alleen al aan de planning, de organisatie en het verzamelen van gegevens en fotomateriaal. Maar ook aan de tekstredactie en de vormgeving. Hoe fijn is het dan om een partij te hebben die van alle gegevens een lopend verhaal maakt? Dat ook nog eens te begrijpen is voor alle stakeholders?

Wat doen wij voor je jaarverslag?

Het succes van een jaarverslag valt of staat met goede onderlinge samenwerking. In goed overleg en afgestemd op uw wensen kunnen wij onderstaande werkzaamheden uit handen nemen:

  • Opstellen en monitoren van de planning.
  • Afnemen, uitwerken en afstemmen van de interviews.
  • Verzamelen van gegevens en beeldmateriaal.
  • Schrijven en redigeren van de teksten.
  • Begeleiden van de vormgeving en/of drukwerk.

Exacte verslaglegging

Samen zorgen we ervoor dat jouw jaarverslag exact weergeeft welke ontwikkelingen  er intern en extern zijn geweest. Welke uitdagingen er zijn. Wat de corporatie op verschillende terreinen heeft gerealiseerd. En een vooruitblik: wat zijn de verwachtingen voor de toekomst en hoe ga je als organisatie die toekomst in. Dit alles doen we helder, accuraat en binnen de deadline!

Meer weten of nu al beginnen met het jaarverslag van 2017?

Bel 06 – 305 418 07 of stuur ons een e-mail.

Een jaarverslag bekijken?

https://www.havensteder.nl/uiCustom/medialibrary/images/Over_Havensteder/jaarverslag_2015_def.pdf

Betekenisvolle portfolioteksten voor Van Wijnen

Deze week ronden we een mooie klus af. Voor de website van Van Wijnen schrijven we de portfolioteksten voor uiteenlopende bouwprojecten. Een opdracht van betekenis!

Meer dan bouwen

Oplossingen bieden voor de klant en de eindgebruiker. Daar gaat het om bij Van Wijnen. Als ontwikkelaar, uitvoerende partij en beheerder zoekt Van Wijnen continu de verbinding met bewoners, klanten, medewerkers, directe omgeving en vakgenoten. Met elkaar brengen zij gebouwen tot leven. Iets wat volgens Van Wijnen niet in de stenen zit, maar in de mensen die erin wonen, werken, leren, zorgen en recreëren.

Portfolioteksten vanuit de beleving van de klant

Dat de mens centraal staat bij Van Wijnen, blijkt ook uit de nieuwe website: het middel bij uitstek om de mensen achter het bedrijf en de projecten in beeld te brengen. We schrijven de teksten voor de projectenpagina dan ook vanuit de beleving van de betrokkenen. Met quotes van klanten, eindgebruikers en medewerkers laten we zien dat elk project betekenis heeft. Niet alleen voor Van Wijnen zelf, maar voor iedereen die met het project te maken heeft!

Content optimalisatie

Waarom je regelmatig je website content moet optimaliseren

Het staat waarschijnlijk niet op je prioriteitenlijstje: het optimaliseren van de teksten op je website.  Toch is het slim om regelmatig je teksten te herschikken, herschrijven en vernieuwen. Wij geven je tien redenen waarom. En twaalf tips waarmee je zelf aan de slag kunt.

Lees meer

Patricia weer aan de slag!

Patricia weer aan de slag!

Zoals verwacht is Patricia vanaf vandaag weer aan de slag. Na een kraamperiode van vier weken pakt zij met haar gebruikelijke enthousiasme de werkende draad weer op. Wel maakt zij de komende periode beperkt afspraken buiten de deur, aangezien Imme nog te klein is om naar de kinderopvang te gaan.

Lees meer

Daarom een testimonial!

Daarom is een testimonial belangrijk!

Mensen hechten enorm veel waarde aan wat andere mensen vinden. Zeker bij het nemen van belangrijke beslissingen, zoals de bouw van een woning, het gebruik van gezondheidsproducten en de keuze voor een werkgever of opleiding. Niet alleen de mening van familie, vrienden of kennissen doet er toe, zelfs de mening van een compleet onbekende heeft invloed. Daarom is het plaatsen van testimonials zo belangrijk.

Lees meer

Patricia bevallen van derde zoon: Imme!

Hoera! Patricia bevallen van een zoon!

Op 26 maart jl. is onze Patricia bevallen van haar derde zoontje: Imme. Wij zijn superblij voor haar en feliciteren Patries en haar gezin met de komst van dit kleine wonder. Heel veel geluk met elkaar!

Lees meer