Betekenisvolle portfolioteksten voor Van Wijnen

Deze week ronden we een mooie klus af. Voor de website van Van Wijnen schrijven we de portfolioteksten voor uiteenlopende bouwprojecten. Een opdracht van betekenis!

Meer dan bouwen

Oplossingen bieden voor de klant en de eindgebruiker. Daar gaat het om bij Van Wijnen. Als ontwikkelaar, uitvoerende partij en beheerder zoekt Van Wijnen continu de verbinding met bewoners, klanten, medewerkers, directe omgeving en vakgenoten. Met elkaar brengen zij gebouwen tot leven. Iets wat volgens Van Wijnen niet in de stenen zit, maar in de mensen die erin wonen, werken, leren, zorgen en recreëren.

Portfolioteksten vanuit de beleving van de klant

Dat de mens centraal staat bij Van Wijnen, blijkt ook uit de nieuwe website: het middel bij uitstek om de mensen achter het bedrijf en de projecten in beeld te brengen. We schrijven de teksten voor de projectenpagina dan ook vanuit de beleving van de betrokkenen. Met quotes van klanten, eindgebruikers en medewerkers laten we zien dat elk project betekenis heeft. Niet alleen voor Van Wijnen zelf, maar voor iedereen die met het project te maken heeft!