Foto verkoopcommunicatie Heijmans' Duineveld

Exclusieve verkoopcommunicatie voor Heijmans

Regelmatig zijn wij betrokken  bij de gebieds- en verkoopcommunicatie rondom nieuwbouwprojecten. Zo ook voor Heijmans. Zo schreven wij uiteenlopende teksten voor project Duineveld in Noordwijk aan Zee.  Onder het motto ‘seaside living’ brachten wij het exclusieve woongenot in dit hoogwaardige project onder woorden.

Nieuwbouwproject

Duineveld is een exclusieve ontwikkeling pal achter de duinen in Noordwijk aan Zee. Een schitterende locatie met eindeloze vergezichten, ruisende branding en glooiende duinen. Het nieuwbouwproject biedt een ruime keuze uit exclusieve woningen: villa’s, twee-onder-één-kapwoningen, herenhuizen en appartementen. Elke woning heeft een unieke uitstraling, high end afwerking en rijke detailleringen in typisch Noordwijkse architectuur.

Wervende verkoopcommunicatie

Om die exclusiviteit gestalte te geven, schreven wij voor het project Duineveld uiteenlopende wervende teksten. Van teksten voor de website, pocket-brochure en het salesbook tot de nieuwsbrief en uitnodigingen. Stuk voor stuk met een hoog ‘seaside living’ gehalte. Zodat geïnteresseerden maar één ding willen: ‘living the beach’ in Duineveld!