Patricia met ‘zwangerschapsverlof’

Misschien wist je het al, misschien ook niet, maar bij dezen: onze Patries is zwanger. Sterker nog: het duurt niet lang meer! Eind maart hoopt zij haar derde kindje in haar armen te kunnen sluiten. Dat betekent dat Patricia deze maand een stapje naar de achtergrond doet. Daar zul je ongetwijfeld iets van merken, maar de werkzaamheden gaan wel gewoon door.

Rustiger aan doen

Want waar ‘normale’ zwangere vrouwen zes of vier weken voor de geboorte met zwangerschapsverlof gaan, gaat Patricia het ‘gewoon iets rustiger aan doen’. Ze blijft zo veel mogelijk bezig met wat zij elke dag het liefste doet: communicatieadviezen geven en tekst schrijven. En uiteraard voor haar twee andere kindjes zorgen.

Niet meer op locatie

Wat verandert er? Patricia gaat niet langer meer op pad. Want, zoals ze zelf zegt: “Ik moet er niet aan denken dat de vliezen ineens breken.” Dat houdt in dat Patricia niet meer op kantoor langskomt om te adviseren, te overleggen of te sparren. En dat ze ook geen interviews meer doet op locatie. Ook zul je haar eventjes niet op bouwplaatsen tegenkomen.

Liane neemt taken waar

Patricia werkt komende weken lekker vanuit huis en blijft gewoon bereikbaar via telefoon of e-mail. Uiteraard niet tijdens de bevalling. En ook de eerste weken na de geboorte zal het contact misschien iets anders verlopen dan je gewend bent. Maar ‘hoe’ dat hoor je als het zover is. Waar nodig neemt Liane dan tijdelijk taken en werk van haar over. We hopen op je begrip. – Wordt vervolgd –