Projectcommunicatie

Samen bouwen aan uw bedrijfs- en projectcommunicatie

Het blijft lastig: de juiste gegevens communiceren naar de juiste personen op het juiste moment. Zeker in een bouwproces. Door het aantal partijen en deelprocessen is het uitwisselen van gegevens en informatie zeer complex. Gebrekkige of miscommunicatie kan leiden tot hoge faalkosten en onbegrip bij bouwpartners, klanten en omwonenden. Dit wilt u natuurlijk voorkomen!

Van der Beek tekst & communicatie helpt u hier graag bij. Wij hebben affiniteit met de bouw en zijn al tien jaar communicatief actief in de civiele, infra- en utiliteitsbouw. Termen als BIM, lean, ketenintegratie, BREEAM en C2C zijn ons niet vreemd. Bovendien komen wij voor de vaktijdschriften Stedenbouw, Installatie & Bouw en Grond-, Weg- en Waterbouw regelmatig in contact met aannemers in alle segmenten van de bouw.

Uw projectcommunicatie: dit is wat wij doen

Wij kunnen uw projectteam op verschillende manieren versterken. Enerzijds door het begeleiden en uitvoeren van de projectcommunicatie. Anderzijds door onze ruime ervaring in gebieds- en verkoopcommunicatie te vertalen naar wervende teksten voor websites, brochures, advertenties en mailings. Ook schrijven wij campagnematige teksten voor Facebook, Twitter, LinkedIn en Google+. Zo maken we samen van uw project een succes!

Uw bedrijf én project ook communicatief sterk maken?

Bel 06 – 305 418 07 of stuur ons een e-mail.