Wij doen waar we goed in zijn

Van strategie tot tekstproductie. Creatief en vakinhoudelijk. Long en short copy. Business-to-business en business-to-consumer. Online en offline. Wij doen waar we goed in zijn, met liefde voor het vak. Voor bouw, vastgoed en woningcorporaties. Het dienstenpakket van Van der Beek tekst & communicatie is even gevarieerd als gespecialiseerd. Onze expertises:

 • Communicatie

  Communicatie
  Jouw communicatievraag of –probleem buigen we om tot een stevig onderbouwde communicatiestrategie. Samen brengen we je communicatiedoelen in de praktijk!

 • Projectmanagement

  Projectmanagement
  Hulp nodig bij de begeleiding van een huisstijltraject, marketingcampagne of de (eind)redactie van je magazine? Wij zijn het verlengstuk van je communicatieafdeling!

 • Bewonerscommunicatie

  Bewonerscommunicatie
  Renoveren, verduurzamen of groot onderhoud plegen in bewoonde staat? Heldere communicatie met bewoners is van fundamenteel belang. Wij helpen je daarbij, met begrijpelijke teksten voor o.a. bewonersbrieven, brochures, nieuwsberichten en social media posts. Ook ondersteunen we je graag bij het voeren van gesprekken met bewoners en het voorbereiden en geven van presentaties.

 • Copy & Redactie

  Copy & Redactie
  Tekst in de ruimste zin van het woord. Van commerciële bannertekst tot informatief redactioneel stuk. En alles wat daartussen zit.
  Nog een laatste check voordat je document naar de drukker gaat? Laat ons er met frisse blik naar kijken en laat je verrassen door onze bevindingen!

 • Web & Social

  Web & Social
  Schrijven voor websites en social media is een vak apart. Wij helpen je daar graag bij. Met korte, krachtige teksten die in één oogopslag duidelijk zijn. En goed vindbaar voor de zoekmachines.

 • Contentmarketing

  Contentmarketing
  Met relevante en waardevolle content die aansluit bij de behoeften van je doelgroep zetten we jou en/of je bedrijf neer als kennisspecialist. En helpen we je meer klanten aan te trekken en te behouden!

 • Magazines

  Magazines
  Als vaste tekstschrijver van diverse magazines zijn we bekend met de procedures en gewend aan de deadlines. ‘Gaat niet’ staat niet in ons woordenboek!

 • Boeken

  Boeken
  Sommige bouwprojecten zijn te bijzonder om zomaar voorbij te laten gaan. Bijvoorbeeld vanwege de indrukwekkende historie, de unieke locatie, de succesvolle samenwerking of een intensief participatietraject met bewoners. Een projectboek is de uitgelezen manier om dit voor altijd vast te leggen!

“Communiceren begint met luisteren”

Daar zijn we sinds onze oprichting in 2007 van overtuigd. We horen dan ook graag wat jouw wensen zijn. Wat wil je bereiken met de tekst of communicatieoplossing? Wie wil je bereiken? En waarom? Vanuit deze kennis en met onze expertise komen we tot een eindproduct dat doet wat het moet doen.

© Copyright - Van der Beek tekst & communicatie