Wij zijn specialist in tekst en communicatie

  Scherp op het snijvlak van strategie en creativiteit. Dat is Van der Beek tekst & communicatie. Wij staan voor communicatief onderbouwde teksten en praktisch toepasbare communicatieadviezen. Van spraakmakende slogan en goed vindbare SEO-teksten tot strategisch onderbouwd marketingcommunicatieplan. En alles wat daartussen zit. We werken voor bureaus, magazines, bedrijven en (semi)overheid.

  Voor bouw, vastgoed en woningcorporaties in de regio Rotterdam

  De teksten en communicatieadviezen die wij leveren, zijn het resultaat van een wetenschappelijke communicatieachtergrond in combinatie met vijftien jaar praktijkervaring. Maar ook van een onvoorwaardelijke liefde voor het vak. Met affiniteit in de bouw, het vastgoed en de corporatiesector. En een flinke dosis enthousiasme om elke andere branche met frisse blik tegemoet te treden. Bekijk ons werk.

  Over Patricia

  Van der Beek tekst & communicatie is het tekst- en communicatiebureau van Patricia van der Beek. Als tekstschrijver met communicatieachtergrond slaat zij een brug tussen strategie en uitvoering. Daarnaast heeft zij de nodige ervaring in het sociale domein. Niet zo gek dus dat zij zich thuis voelt in de bouw-, vastgoed- en corporatiebranche. In veel nieuwbouw-, verduurzamings- en renovatieprojecten spelen communicatie en sociale begeleiding een steeds belangrijkere rol. In dit dynamische speelveld van opdrachtgevers, ketenpartners, kopers, huurders en bestaande bewoners heeft zij inmiddels haar plek gevonden.

  © Copyright - Van der Beek tekst & communicatie